اصطلاحات صنایع غذایی با حرف Z
اصطلاحات صنایع غذایی با حرف Z
Fooda
اصطلاحات صنایع غذایی, مقالات
857 Views
اصطلاح انگلیسی: |
Z Value |
اصطلاح فارسی: |
حساسیت حرارتی |
مفهوم اصطلاح: |
اختلاف دمایی لازم برای کاهش ۹۰% D Value یا یک سیکل لگاریتمی است. |
|
اصطلاح انگلیسی: |
Zabady |
اصطلاح فارسی: |
زابادی |
مفهوم اصطلاح: |
نوعی ماست طبیعی که در کشور های سودان و مصر تهیه می شود و طعم پختگی دارد. |
|
اصطلاح انگلیسی: |
zein |
اصطلاح فارسی: |
زئین |
مفهوم اصطلاح: |
پروتئین ذرت است که به علت نقصان تریپتوفان و لیسین ارزش بیولوژیک پایین دارد |
|
اصطلاح انگلیسی: |
zeleny index |
اصطلاح فارسی: |
شاخص زلنی |
مفهوم اصطلاح: |
sedimentation value |
|
اصطلاح انگلیسی: |
zygospore |
اصطلاح فارسی: |
زیگوسپور |
مفهوم اصطلاح: |
نوعی هاگ جنسی است که قارچ های رده زایگومیست تولید میکنند |
|
اصطلاح انگلیسی: |
zymogen |
اصطلاح فارسی: |
پیش آنزیم |
مفهوم اصطلاح: |
فرم مادری و غیر فعال آنزیم مانند پپسینوژن که فرم غیر فعال پپسین است |
اصطلاح انگلیسی: |
α , tocopherol |
اصطلاح فارسی: |
آلفا توکوفرول |
مفهوم اصطلاح: |
نوعی آنتی اکسیدان طبیعی که در برخی مواد غذایی وجود دارد. |
اصطلاح انگلیسی: |
۷-dehydrocholesterol |
اصطلاح فارسی: |
۷ دهیدروکلسترول |
مفهوم اصطلاح: |
ترکیب حدواسط در سنتز کلسترول |
User Rating:
Be the first one !
بازدیدها: 6
Check Also
روغن با روش هاي مختلف که عمدتا فيزيکي است از زيتون استخراج و باقيمانده اي به جا مي ماند که تا 8 درصد روغن داشته و توسط حلال که معمولا هگزان است روغن کشي و روغن حاصل، روغن تفاله ناميده مي شود