تماس با ما

تماس با ما
تماس با ما

مهندس محسن طاهرسلطانی

:tel

0933-3897229

  Email

info@fooda.ir

foodvar@yahoo.com

http://adnan-engineering.com/images/Contact%20Us.jpg
تماس با مدیریت سایت فودا

Views: 61

22 comments

  1. با سلام و خسته نباشید و تشکر مخصوص از مدیریت سایت به این خوبی….
    ی خواهشی داشتم
    میشه لطفا نمودار فیش بن رو برای خط تولید کنسرو ماهی رسم کنید؟؟؟

  2. با سلام.
    انیمیشن یا فیلم کوتاه یا کلیپی چیزی از نوه قصابی تن ماهی ندارین؟
    میخوام ببینم چقدر نظافت رعایت میشه در قصابی ماهی ها؟؟؟

  3. با سلام من مسول فنی کارخانه قند در شهر تبریز می باشم مشکل ما در تهیه نبات موقع استفاده از پس اب این است که نبات ها کریستالیزه نمی شوند وپساب و نبات ما از بین می رود برا رفع این مشکل لطفا ما را راهنمایی کنید متشکرم

    • در مورد پس آب نبات با توجه به اینکه بعد از انجام هر مرحله کریستالیزاسیون پ هاش پایین آمده و درصد انورت بالا میره دیگه قابل استفاده نخواهد بود و از یک پ هاش و درصد انورت بالا تری نمی توان عمل کریستالیزاسیون رو ادامه داد و باید پس آب رو خارج کرد وگرنه ایجاد مشکل خواهد کرد
      شیره نبات رو در روش صنعتی تا بالای ۱۵دور هم میشه چرخوند و ازش نبات تولید کرد. باقی مونده ی اون هم به خاطرانورت شدن توی صنعت نبات کارایی نداره,نه اینکه نبات نده,نه,هنوز هم این شیره قابلیت کریستالیزاسیون داره اما شیره اون خیلی تیره ست و نبات حاصله هم کدر میشه,باقی مونده شیره هم دور ریخته نمی شه ,توی صنایع دیگه استفاده میشه میفروشن مثلا حلوا شکری یا شکلات های بن بن یا پولکی

  4. پریوش شهبا

    با سلام و تشکر بابت اطلاعات سودمند سایت
    من مسئول فنی شرکت تولید نان و شرینی هستم.دنبال مرجعی قابل فهم و کاربردی برای ازمون های شیمی نان و شیرینی و همچنین ساخت محلول های شیمی میگردم.ولی متاسفانه منبعی ندارم.لطفا راهنمایی کنید.
    باتشکر

  5. ضمن عرض سلام

    ما یک شرکت ارائه دهنده نرم افزار مدیریت اطلاعات آزمایشگاه هستیم. با توجه به اینکه زیر سیستم های نرم افزار موجود بسیار نزدیک به مدل عملکرد و پارامترهای آزمایشگاه های میکروبیولوزیکی و مواد غذایی- مورد اشاره در سایت شما- هست، علاقمند به همکاری با مجموعه شما هستیم.
    هرگونه همکاری یا ارائه مشاوره از سوی آن مجموعه محترم، قطعا شرکت را در بهینه سازی این نرم افزار بومی یاری می رساند.
    با سپاس
    خسروی
    ۰۵۱-۳۲۲۹۹۰۵۰
    داخلی ۱۱

  6. با سلام و خسته نباشید
    من از مطالبتون استفاده کردم و خیلی تشکر میکنم

  7. با سلام
    مطلبی را در خصوص تونل انجماد سریع با استفاده از گاز نیتروژن مایع در سایت شما مطالعه کردم .
    علاقمند به دریافت اطلاع بیشتری در این خصوص شامل سازندگان ایرانی این خط ، شرکتهایی که این خط در آنها در حال کاربوده
    ور درصورت امکان بازدید از این خطوط در حال کار می باشم
    در صورت امکان در این خصوص راهنمایی فرمایید

    با تشکر – کابلی

  8. سینا نورش

    با سلام
    در مورد راه اندازی خط تولیدی شکر قهوه ای و صدور مجوز از وزارت بهداشت همکاری میخوام.

  9. با سلام آیا شما میزان اسید آمینه ها (لیزین، متیونین و ترئونین) را در شیر و خوراک اندازه گیری می کنید؟
    با تشکر

  10. با سلام
    راجع به محلول سازی ها ممکنه مطلب بذارید
    سپاسگزارم

  11. فروغ غفاری

    با سلام و تشکر از مطالب بسیار مفید سایتتون…
    لطفا در مورد راه اندازی خط تولید خمیر خرما مطلب بگذارید…خیلی نیاز دارم ولی متاسفانه مطلب به درد بخوری که اطلاعات مفید و قابل اجرا داشته باشه پیدا نکردم.

  12. مهرداد

    با سلام و تشکر از مطالب خوبتون /

    چطوری میشه یک استارتر ماست خانگی (برای تهیه ماست در خانه ) تهیه کرد . بدون استفاده از مایه ماست .

  13. فیروزی

    سلام
    در رابطه با قوطی مزاحم شدم
    ما در زمینه خشکبار و تخمه و اجیل و حبوات و قند و شکر فعالیت داریم لطفا قیمت و نمونه متشکرم
    ۰۹۱۲۳۳۲۷۱۷۷
    شهرک صنعتی گرمسار بلوار صنعت خ صنعت ۱۰ محصولات غذای فیروزی (ویسمن)

  14. با سلام .لطفادر صورت امکان چند قیلم آموزشی بلند برای انواع کنسروها ویا تهیه خشکبار برایم ایمیل بفرمایید.باتشکر فراوان

  15. با سلام آيا كارخانه كنسروى رو سراغ دارين كه مواد بديم برامون كنسرو كنن؟؟؟

  16. با سلام و وقت بخیر. ببخشید اگر رطوبت ادویه جات مانند زردچوبه و زنجبیل و .. با روش آون گذاری صورت گیرد در نتایج اشکال ایجاد میشود ؟ یا بایستی با روش تقطیر با تولوئن رطوبت این محصولات مطابق استاندارد شماره 253 اتجام گیرد؟؟

    • سلام
      مطابق استاندارد شماره 1196 اساس آزمایش اندازه گیری رطوبت در ادویه و چاشنی
      روش تقطیر با تولوئن رطوبت می باشد و روش های دیگر فاقد اعتبار می باشند

  17. با سلام
    محتویات سایت عالی است

  18. با عرض سلام وتشکر بابت اطلاعات عالی

  19. سلام من ارشد گیاهپزشکی هستم، پایان نامه روی قارچ کار کردم، مطالب در مورد قارچ های فاسد کننده مواد غذایی برای من بسیار مفید بود، ممنونم از شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *