اصطلاحات صنایع غذایی با حرف V
اصطلاحات صنایع غذایی با حرف V

اصطلاحات صنایع غذایی با حرف V

اصطلاح انگلیسی: vaccreation
اصطلاح فارسی: پاستوریزه کردن خلایی
مفهوم اصطلاح: روشی است برای پاستوریزه کردن شیر که در سه مرحله انجام میگیرد. در مرحله نخست شیر را در فشار ۶۰۰ تا ۶۵۰ میلیمتر جیوه و دمای ۹۶ درجه سانتی گراد به طور آنی پاستوریزه و سپس در مراحل بعدی در فشارهای ۲۵۰ و ۵۰ میلیمتر جیوه به ترتیب خنک و بوگیری میکنند.
اصطلاح انگلیسی: vacuum
اصطلاح فارسی: وکیوم ، خلاء
مفهوم اصطلاح: وکیوم ، خلاء
اصطلاح انگلیسی: vacuum cooling
اصطلاح فارسی: خنک کردن خلایی
مفهوم اصطلاح: این روش با استفاده از خلا تبخیر از سطح میوه ها و سبزیها را تشدید میکند و باعث خنک شدن محصول میشود. از این روش برای محصولات با سطح زیاد مثل کاهو و اسفناج استفاده میشود.
اصطلاح انگلیسی: vacuum drying
اصطلاح فارسی: خشک کردن خلایی
مفهوم اصطلاح: در این روش با استفاده از خلا تبخیر را تسریع میکنند که در نتیجه محصول در درجه پایینتری خشک میشود و کیفیت آن بهتر میشود.
اصطلاح انگلیسی: vacuum pack
اصطلاح فارسی: بسته خلایی
مفهوم اصطلاح: در کنسرو سازی به بسته هایی گفته میشود که بدون شربت یا آب نمک با خلا تولید شده با دستگاه مکانیکی بسته بندی میشوند.
اصطلاح انگلیسی: value
اصطلاح فارسی: ارزش ، قدر ، مقدار
مفهوم اصطلاح: ارزش ، قدر ، مقدار
اصطلاح انگلیسی: value(color)
اصطلاح فارسی: عمق رنگ
مفهوم اصطلاح: یکی از سه خصوصیت رنگ در سیستم کد گذاری رنکها توسط مو نسل است. این خصوصیت شدت سفیدی یا سیاهی و به عبارت دیگر درجه خاکستری بودن رنگ را مشخص میکند.
اصطلاح انگلیسی: variance
اصطلاح فارسی: واریانس ، مغایرت
مفهوم اصطلاح: واریانس ، مغایرت

 

اصطلاح انگلیسی: variety
اصطلاح فارسی: واریته ، نوع
مفهوم اصطلاح: واریته ، نوع
اصطلاح انگلیسی: various
اصطلاح فارسی: گوناگون‌ ، مختلف‌ ، چندتا ، چندین‌ ، جورواجو
مفهوم اصطلاح: گوناگون‌ ، مختلف‌ ، چندتا ، چندین‌ ، جورواجو
اصطلاح انگلیسی: vector
اصطلاح فارسی: ناقل
مفهوم اصطلاح: در میکروب شناسی به موجوداتی گفته میشود که قادر به انتقال عوامل بیماری زا از میزبانی به میزبان دیگر است.
اصطلاح انگلیسی: vee
اصطلاح فارسی: برجستگی لچکی
مفهوم اصطلاح: برجستگی مثلثی که شکل حرف Vانگلیسی را دارد و در درز قوطی های کنسرو به علت کوتاهی بیش از حد قلاب هنگام درز بندی آنها ایجاد میگردد. این حالت با لمس درز قوطی با ناخن قابل تشخیص است.
اصطلاح انگلیسی: vegan
اصطلاح فارسی: گیاهخوار
مفهوم اصطلاح: فردی که مواد گوشتی و یا محصولات حیوانی را مصرف نمیکند.
اصطلاح انگلیسی: vegetable
اصطلاح فارسی: سبزی ، نبات
مفهوم اصطلاح: سبزی ، نبات
اصطلاح انگلیسی: vegetation
اصطلاح فارسی: زندگی گیاهی
مفهوم اصطلاح: زندگی گیاهی
اصطلاح انگلیسی: venting
اصطلاح فارسی: تخلیه هوا (اتوکلاو)
مفهوم اصطلاح: در صنایع غذایی به خارج کردن هوای اتوکلاو بعد از باز کردن شیر بخار و قبل از استریل کردن قوطیهای کنسرو گفته میشود. این عمل یکی از مراحل استفاده صحیح از اتو کلاو جهت استریل کردن قوطیهای کنسرو است.
اصطلاح انگلیسی: Veterinary
اصطلاح فارسی: وابسته‌ بدامپزشکی ، بیط‌اری
مفهوم اصطلاح: وابسته‌ بدامپزشکی ، بیط‌اری
اصطلاح انگلیسی: Veterinary Surgeon
اصطلاح فارسی: جراح‌ دامپزشک ، بیط‌ار ، دامپزشک
مفهوم اصطلاح: جراح‌ دامپزشک ، بیط‌ار ، دامپزشک

 

اصطلاح انگلیسی: Villi
اصطلاح فارسی: ویلی
مفهوم اصطلاح: یکی از فراورده های شیر است که ظاهری شبیه ماست دارد ولی با ویسکوزیته بیشتر و و اغلب توسط باکتری های اسید لاکتیک و کپک ها تولید می شود.
اصطلاح انگلیسی: viscosity
اصطلاح فارسی: ویسکوزیته
مفهوم اصطلاح: مقدار گران روی یا مقاومت در برابر جریان را گویند.
اصطلاح انگلیسی: vitamin C content
اصطلاح فارسی: محتوا و میزان ویتامین ث
مفهوم اصطلاح: محتوا و میزان ویتامین ث
اصطلاح انگلیسی: volatile components
اصطلاح فارسی: ترکیبات فرار
مفهوم اصطلاح: ترکیباتی با وزن مولکولی کم که به صورت بخار از ماده غذایی جدا می شوند.
اصطلاح انگلیسی: volume
اصطلاح فارسی: حجم ، مقدار ، میزان
مفهوم اصطلاح: حجم ، مقدار ، میزان

Review Overview

User Rating: Be the first one !

بازدیدها: 220

About Fooda

وبسایت فودا، ﮐﺎﻣﻠﺘﺮﯾﻦ ﻣﺮﺟﻊ ﺩﺍﻧﻠﻮﺩ ﺭﺍﯾﮕﺎﻥ ﮔﺰﺍﺭﺷﮑﺎﺭ ﺁﺯﻣﺎﯾﺸﮕﺎﻩ و تهیه ﮔﺰﺍﺭﺵ ﮐﺎﺭﺁﻣﻮﺯﯼ، پروژه اصول طراحی ، گزارش عملیات صنایع غذایی ، ﻣﻘﺎﻟﻪ، ﺳﻤﯿﻨﺎﺭ، کاربینی ، ﺑﺮﺍﯼ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮﯾﺎﻥ ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻏﺬﺍﯾﯽ foodvar@yahoo.com ﺑﺎ ﺗﺸﮑﺮ ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﺳﺎﯾﺖ

Check Also

روغن زیتون

فرآيند توليد روغن زيتون

روغن با روش هاي مختلف که عمدتا فيزيکي است از زيتون استخراج و باقيمانده اي به جا مي ماند که  تا 8 درصد روغن داشته و توسط حلال که معمولا هگزان است روغن کشي و روغن حاصل، روغن تفاله ناميده مي شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *