اصطلاحات صنایع غذایی با حرف U
اصطلاحات صنایع غذایی با حرف U
Fooda
اصطلاحات صنایع غذایی, مقالات
309 Views
اصطلاح انگلیسی: |
UHT , pasteurization |
اصطلاح فارسی: |
فوق پاستوریزاسیون |
مفهوم اصطلاح: |
ultraviolet irradiation |
|
اصطلاح انگلیسی: |
ultrapasteurization |
اصطلاح فارسی: |
فوق پاستوریزاسیون |
مفهوم اصطلاح: |
حرارت دادن ماده غذایی (معمولا مایعات مثل شیر)در دماهای بین ۸۸ تا ۱۳۷/۸ درجه سانتی گراد و گاهی بالاتر به مدت ۲ تا ۲۰ ثانیه. |
|
اصطلاح انگلیسی: |
ultraviolet irradiation |
اصطلاح فارسی: |
تابش ماورای بنفش |
مفهوم اصطلاح: |
محدودهای از امواج الکترومغناطیس(۱۸۰ تا ۳۸۰nm ) که به علت نفوذ ناپذیری فقط به منظور میکروب کشی در سطوح یا هوا مورد استفاده قرار می گیرد. |
|
اصطلاح انگلیسی: |
underprocessing |
اصطلاح فارسی: |
فرایند ناکافی |
مفهوم اصطلاح: |
در کنسرو سازی اگر نقطه سرد قوطی به دمای مطلوب استریزیلاسیون یا پاستوریزاسیون نرسد و یا اینکه زمان فر آیند کمتر از زمان تعیین شده باشد آن فر آیند ناکافی گویند. |
|
اصطلاح انگلیسی: |
undulant fever |
اصطلاح فارسی: |
تب مالت |
مفهوم اصطلاح: |
نوعی بیماری است که در اثر خوردن شیر و یا لبنیات پاستوریزه نشده و یا نجوشیده از دام مبتلا به این بیماری به انسان منقل می شود. |
|
اصطلاح انگلیسی: |
UNICEF |
اصطلاح فارسی: |
یونیسف |
مفهوم اصطلاح: |
حرفهای اول united nation international children childrens emergency fund و یکی از بخشهای سازمان ملل متحد است. |
|
اصطلاح انگلیسی: |
unique |
اصطلاح فارسی: |
یکتا ، یگانه ، منحصر به فرد |
مفهوم اصطلاح: |
یکتا ، یگانه ، منحصر به فرد |
|
اصطلاح انگلیسی: |
University |
اصطلاح فارسی: |
دانشگاه |
مفهوم اصطلاح: |
دانشگاه |
|
اصطلاح انگلیسی: |
unsaturated bond |
اصطلاح فارسی: |
پیوند غیر اشباع |
مفهوم اصطلاح: |
به پیوندهای دوگانه و سه گانه ای که عناصر دو طرف آن میتوانند با مولکولهای دیگر تشکیل پیوند بدهند پیوند غیر اشباع میگویند. مثل پیوند بین دو کربن در مولکولهای اتیلن و استیلن. |
|
اصطلاح انگلیسی: |
untreated milk |
اصطلاح فارسی: |
شیر فرایند نشده |
مفهوم اصطلاح: |
شیر خامی که عمل یا فرآیندی روی آن انجام نگرفته است. |
|
اصطلاح انگلیسی: |
uperization |
اصطلاح فارسی: |
سترون سازی |
مفهوم اصطلاح: |
روشی از استریلیزه کردن غذاست که در آن با تزریق بخار آب تحت فشار دمای غذا را به ۱۵۰ درجه سانتی گراد میرسانند ، سپس آب اضافه شده به غذا را در اثر تقطیر بخار تبخیر میکنند. |
اصطلاح انگلیسی: |
uric acid |
اصطلاح فارسی: |
اسید اوریک |
مفهوم اصطلاح: |
ترکیب نیتروژن داری که از سوخت و ساز پورینها به دست می آید و از ادرار دفع میشود. در بیماری نقرس مقدار آن در خون افزایش می یابد. |
User Rating:
Be the first one !
بازدیدها: 180
Check Also
روغن با روش هاي مختلف که عمدتا فيزيکي است از زيتون استخراج و باقيمانده اي به جا مي ماند که تا 8 درصد روغن داشته و توسط حلال که معمولا هگزان است روغن کشي و روغن حاصل، روغن تفاله ناميده مي شود