اصطلاحات صنایع غذایی با حرف U
اصطلاحات صنایع غذایی با حرف U

اصطلاحات صنایع غذایی با حرف U

اصطلاح انگلیسی: UHT , pasteurization
اصطلاح فارسی: فوق پاستوریزاسیون
مفهوم اصطلاح: ultraviolet irradiation
اصطلاح انگلیسی: ultrapasteurization
اصطلاح فارسی: فوق پاستوریزاسیون
مفهوم اصطلاح: حرارت دادن ماده غذایی (معمولا مایعات مثل شیر)در دماهای بین ۸۸ تا ۱۳۷/۸ درجه سانتی گراد و گاهی بالاتر به مدت ۲ تا ۲۰ ثانیه.
اصطلاح انگلیسی: ultraviolet irradiation
اصطلاح فارسی: تابش ماورای بنفش
مفهوم اصطلاح: محدودهای از امواج الکترومغناطیس(۱۸۰ تا ۳۸۰nm ) که به علت نفوذ ناپذیری فقط به منظور میکروب کشی در سطوح یا هوا مورد استفاده قرار می گیرد.
اصطلاح انگلیسی: underprocessing
اصطلاح فارسی: فرایند ناکافی
مفهوم اصطلاح: در کنسرو سازی اگر نقطه سرد قوطی به دمای مطلوب استریزیلاسیون یا پاستوریزاسیون نرسد و یا اینکه زمان فر آیند کمتر از زمان تعیین شده باشد آن فر آیند ناکافی گویند.
اصطلاح انگلیسی: undulant fever
اصطلاح فارسی: تب مالت
مفهوم اصطلاح: نوعی بیماری است که در اثر خوردن شیر و یا لبنیات پاستوریزه نشده و یا نجوشیده از دام مبتلا به این بیماری به انسان منقل می شود.
اصطلاح انگلیسی: UNICEF
اصطلاح فارسی: یونیسف
مفهوم اصطلاح: حرفهای اول united nation international children childrens emergency fund و یکی از بخشهای سازمان ملل متحد است.
اصطلاح انگلیسی: unique
اصطلاح فارسی: یکتا ، یگانه ، منحصر به فرد
مفهوم اصطلاح: یکتا ، یگانه ، منحصر به فرد
اصطلاح انگلیسی: University
اصطلاح فارسی: دانشگاه‌
مفهوم اصطلاح: دانشگاه‌
اصطلاح انگلیسی: unsaturated bond
اصطلاح فارسی: پیوند غیر اشباع
مفهوم اصطلاح: به پیوندهای دوگانه و سه گانه ای که عناصر دو طرف آن میتوانند با مولکولهای دیگر تشکیل پیوند بدهند پیوند غیر اشباع میگویند. مثل پیوند بین دو کربن در مولکولهای اتیلن و استیلن.
اصطلاح انگلیسی: untreated milk
اصطلاح فارسی: شیر فرایند نشده
مفهوم اصطلاح: شیر خامی که عمل یا فرآیندی روی آن انجام نگرفته است.

 

اصطلاح انگلیسی: uperization
اصطلاح فارسی: سترون سازی
مفهوم اصطلاح: روشی از استریلیزه کردن غذاست که در آن با تزریق بخار آب تحت فشار دمای غذا را به ۱۵۰ درجه سانتی گراد میرسانند ، سپس آب اضافه شده به غذا را در اثر تقطیر بخار تبخیر میکنند.

 

اصطلاح انگلیسی: uric acid
اصطلاح فارسی: اسید اوریک
مفهوم اصطلاح: ترکیب نیتروژن داری که از سوخت و ساز پورینها به دست می آید و از ادرار دفع میشود. در بیماری نقرس مقدار آن در خون افزایش می یابد.

Review Overview

User Rating: Be the first one !

بازدیدها: 180

About Fooda

وبسایت فودا، ﮐﺎﻣﻠﺘﺮﯾﻦ ﻣﺮﺟﻊ ﺩﺍﻧﻠﻮﺩ ﺭﺍﯾﮕﺎﻥ ﮔﺰﺍﺭﺷﮑﺎﺭ ﺁﺯﻣﺎﯾﺸﮕﺎﻩ و تهیه ﮔﺰﺍﺭﺵ ﮐﺎﺭﺁﻣﻮﺯﯼ، پروژه اصول طراحی ، گزارش عملیات صنایع غذایی ، ﻣﻘﺎﻟﻪ، ﺳﻤﯿﻨﺎﺭ، کاربینی ، ﺑﺮﺍﯼ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮﯾﺎﻥ ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻏﺬﺍﯾﯽ foodvar@yahoo.com ﺑﺎ ﺗﺸﮑﺮ ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﺳﺎﯾﺖ

Check Also

روغن زیتون

فرآيند توليد روغن زيتون

روغن با روش هاي مختلف که عمدتا فيزيکي است از زيتون استخراج و باقيمانده اي به جا مي ماند که  تا 8 درصد روغن داشته و توسط حلال که معمولا هگزان است روغن کشي و روغن حاصل، روغن تفاله ناميده مي شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *