اصطلاحات صنایع غذایی با حرف Q
اصطلاحات صنایع غذایی با حرف Q

اصطلاحات صنایع غذایی با حرف Q

اصطلاح انگلیسی: qualitative
اصطلاح فارسی: کیفیت مقداری
مفهوم اصطلاح: کیفیت مقداری
اصطلاح انگلیسی: Quality
اصطلاح فارسی: چونی ، کیفیت‌ ، وجود ، خصوصیت‌ ، ط‌بیعت‌ ، نوع‌ ، ظ‌رفیت
مفهوم اصطلاح: چونی ، کیفیت‌ ، وجود ، خصوصیت‌ ، ط‌بیعت‌ ، نوع‌ ، ظ‌رفیت
اصطلاح انگلیسی: Quality Control
اصطلاح فارسی: کنترل‌ کیفیت‌
مفهوم اصطلاح: کنترل‌ کیفیت‌
اصطلاح انگلیسی: quantitative descriptive analysis (DQA)
اصطلاح فارسی: ارزیابی حسی غذا
مفهوم اصطلاح: روشی است که در آن چند خصوصیت غذا با هم بررسی می شود این خصوصیات درجه بندی و به آنها امتیاز داده می شود
اصطلاح انگلیسی: queensland fever(Qfever)
اصطلاح فارسی: تب کیو
مفهوم اصطلاح: نوعی عفونت گاوی که عامل آن نوعی ریکتسیا به نام کوکسسیالا برونتی است عامل بیماری همراه با شیر به انسان منتقل می شود و ایجاد نوعی تب مواج می کند
اصطلاح انگلیسی: quercetin
اصطلاح فارسی: کوئرستین
مفهوم اصطلاح: کوئرستین

Review Overview

User Rating: Be the first one !

بازدیدها: 142

About Fooda

وبسایت فودا، ﮐﺎﻣﻠﺘﺮﯾﻦ ﻣﺮﺟﻊ ﺩﺍﻧﻠﻮﺩ ﺭﺍﯾﮕﺎﻥ ﮔﺰﺍﺭﺷﮑﺎﺭ ﺁﺯﻣﺎﯾﺸﮕﺎﻩ و تهیه ﮔﺰﺍﺭﺵ ﮐﺎﺭﺁﻣﻮﺯﯼ، پروژه اصول طراحی ، گزارش عملیات صنایع غذایی ، ﻣﻘﺎﻟﻪ، ﺳﻤﯿﻨﺎﺭ، کاربینی ، ﺑﺮﺍﯼ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮﯾﺎﻥ ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻏﺬﺍﯾﯽ foodvar@yahoo.com ﺑﺎ ﺗﺸﮑﺮ ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﺳﺎﯾﺖ

Check Also

روغن زیتون

فرآيند توليد روغن زيتون

روغن با روش هاي مختلف که عمدتا فيزيکي است از زيتون استخراج و باقيمانده اي به جا مي ماند که  تا 8 درصد روغن داشته و توسط حلال که معمولا هگزان است روغن کشي و روغن حاصل، روغن تفاله ناميده مي شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *