اصطلاحات صنایع غذایی با حرف Q
اصطلاحات صنایع غذایی با حرف Q
Fooda
اصطلاحات صنایع غذایی, مقالات
275 Views
اصطلاح انگلیسی: |
qualitative |
اصطلاح فارسی: |
کیفیت مقداری |
مفهوم اصطلاح: |
کیفیت مقداری |
اصطلاح انگلیسی: |
Quality |
اصطلاح فارسی: |
چونی ، کیفیت ، وجود ، خصوصیت ، طبیعت ، نوع ، ظرفیت |
مفهوم اصطلاح: |
چونی ، کیفیت ، وجود ، خصوصیت ، طبیعت ، نوع ، ظرفیت |
اصطلاح انگلیسی: |
Quality Control |
اصطلاح فارسی: |
کنترل کیفیت |
مفهوم اصطلاح: |
کنترل کیفیت |
اصطلاح انگلیسی: |
quantitative descriptive analysis (DQA) |
اصطلاح فارسی: |
ارزیابی حسی غذا |
مفهوم اصطلاح: |
روشی است که در آن چند خصوصیت غذا با هم بررسی می شود این خصوصیات درجه بندی و به آنها امتیاز داده می شود |
اصطلاح انگلیسی: |
queensland fever(Qfever) |
اصطلاح فارسی: |
تب کیو |
مفهوم اصطلاح: |
نوعی عفونت گاوی که عامل آن نوعی ریکتسیا به نام کوکسسیالا برونتی است عامل بیماری همراه با شیر به انسان منتقل می شود و ایجاد نوعی تب مواج می کند |
اصطلاح انگلیسی: |
quercetin |
اصطلاح فارسی: |
کوئرستین |
مفهوم اصطلاح: |
کوئرستین |
User Rating:
Be the first one !
بازدیدها: 142
Check Also
روغن با روش هاي مختلف که عمدتا فيزيکي است از زيتون استخراج و باقيمانده اي به جا مي ماند که تا 8 درصد روغن داشته و توسط حلال که معمولا هگزان است روغن کشي و روغن حاصل، روغن تفاله ناميده مي شود