اصطلاحات صنایع غذایی با حرف K
اصطلاحات صنایع غذایی با حرف K

اصطلاحات صنایع غذایی با حرف K

اصطلاحاتی که با حرف [ K ] آغاز می شوند

همه اصطلاحاتی که با حرف [ K ] آغاز می شوند “۱۱” اصطلاح با حرف [ K ] آغاز می شوند

اصطلاح انگلیسی kefir
اصطلاح فارسی کفیر
مفهوم اصطلاح نوعی شیر اسیدی الکلی است که در کشورهای بالکان تولید می شود.

اصطلاح انگلیسی keratin
اصطلاح فارسی کراتین
مفهوم اصطلاح نوعی پروتئین گوگرد دار انحلال ناپذیر است که پوست و ناخن و مو وجود دارد

اصطلاح انگلیسی ketchup
اصطلاح فارسی کچاب
مفهوم اصطلاح سس گوجه فرنگی که از پوره یا آب گوجه فرنگی، شکر، سرکه و ادویه و کتیرا تشکیل شده و پاستوریزه می شود.

اصطلاح انگلیسی ketogenic diet
اصطلاح فارسی رژیم کتون زا،رژیم کم قند
مفهوم اصطلاح نوعی رژیم غذایی که به علت کمبود کربوهیدرات ها باعث کیتوز می شود.

اصطلاح انگلیسی ketose
اصطلاح فارسی قند کتونی
مفهوم اصطلاح نام عمومی منوساکاریدهایی که دارای عامل کتونی هستند.

اصطلاح انگلیسی kilocalorie
اصطلاح فارسی کالری بزرگ،کیلو کالری
مفهوم اصطلاح واحد اندازه گیری انرژی گرمایی در تغذیه. مقدار گرمای مورد نیاز برای افرایش دمای یک کیلوگرم آب به میزان ۱ درجه سانتیگراد ( از ۱۵٫۵ به ۱۶٫۵ درجه)

اصطلاح انگلیسی koji
اصطلاح فارسی کوجی
مفهوم اصطلاح در ژاپن به مایه کپکی مورد استفاده در تولید برخی فراورده های غذایی سنتی مثل سس سویا میزو و.. کپک مورد نظر یعنی آسپرژیلوس اوریزه را روی مخلوطی از سویا، سبوس گندم، گندم ساییده کشت می دهند.

اصطلاح انگلیسی kerebs cycle
اصطلاح فارسی چرخه کربس
مفهوم اصطلاح tricarboxylic acid cycle

اصطلاح انگلیسی kumiss
اصطلاح فارسی کومیس
مفهوم اصطلاح نوعی نوشابه اسیدی الکلی شیر است که در منشاء اصلی آن یعنی آسیای مرکزی از شیر مادیان (اسب ماده) تهیه می شود.

اصطلاح انگلیسی kunitz inhibitore
اصطلاح فارسی بازدارنده کونیتز
مفهوم اصطلاح نوعی بازدارنده آنزیمهای پروتئولیتک است که در دانه سوژا یافت می شود و از یک پلی پپتید با ۲۰۰ اسید آمینه تشکیل می شود و دارای وزن مولکولی ۲۱۰۰۰ دالتون است. این بازدارنده مانع عمل آنزیمهای تریپسین و کیموتریپسین می شود.

اصطلاح انگلیسی kwashiorkor
اصطلاح فارسی کواشیورکور،بیماری کم پروتئینی

مفهوم اصطلاح بیماری کم پروتئینی

بازدیدها: 4

About Fooda

وبسایت فودا، ﮐﺎﻣﻠﺘﺮﯾﻦ ﻣﺮﺟﻊ ﺩﺍﻧﻠﻮﺩ ﺭﺍﯾﮕﺎﻥ ﮔﺰﺍﺭﺷﮑﺎﺭ ﺁﺯﻣﺎﯾﺸﮕﺎﻩ و تهیه ﮔﺰﺍﺭﺵ ﮐﺎﺭﺁﻣﻮﺯﯼ، پروژه اصول طراحی ، گزارش عملیات صنایع غذایی ، ﻣﻘﺎﻟﻪ، ﺳﻤﯿﻨﺎﺭ، کاربینی ، ﺑﺮﺍﯼ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮﯾﺎﻥ ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻏﺬﺍﯾﯽ foodvar@yahoo.com ﺑﺎ ﺗﺸﮑﺮ ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﺳﺎﯾﺖ

Check Also

روغن زیتون

فرآيند توليد روغن زيتون

روغن با روش هاي مختلف که عمدتا فيزيکي است از زيتون استخراج و باقيمانده اي به جا مي ماند که  تا 8 درصد روغن داشته و توسط حلال که معمولا هگزان است روغن کشي و روغن حاصل، روغن تفاله ناميده مي شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *