استاد رسول پایان
استاد رسول پایان

استاد رسول پایان

رسول پایان متولد سال ۱۳۱۹ و از اهالی شهرضا (استان اصفهان) است. پس از دریافت دیپلم دریافت رشته ریاضی به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (دانشگاه ملی سابق) راه یافت و رشته علوم تغذیه و شیمی مواد غذایی را در سال ۱۳۴۵ به پایان رساند. سپس به انگلستان رفت و سال ۱۳۵۱ از دانشگاه ریدینگ مدرک فوق لیسانس علوم و صنایع غذایی را دریافت کرد.

وی چند دوره تخصصی و آموزشی را نیز گذرانده است:

آمار پیشرفته در تحقیقات بهداشتی؛ دانشگاه تهران
تکنولوژی غلات؛ مرکز تحقیقات صنایع غذایی پاکستان
دوره بین­ المللی صنایع غذایی در دانشگاه­ های سیدنی و ملبورن استرالیا.

حوزه فعالیت وی در صنعت غذا بیشتر شامل بخش آموزش دانشگاهی و تحقیقاتی می­شود که به­ عنوان عضو هیأت علمی پژوهشی در انستیتو تحقیقات تغذیه دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه­ های تهران، تبریز، مشهد، تربیت مدرس، و دانشگاه آزاد (واحدهای علوم و تحقیقات، ورامین) همکاری دارد.

همچنین مسئولیت­ هایی چون مدیریت گروه آموزشی، معاون دانشجویی، سرپرستی انستیتو تغدیه، عضویت در کمیته­ های برنامه­ ریزی را نیز عهده­ دار بوده است. مقاله­ های تخصصی ارزشمندی که مرتبط با صنعت غذا به مجامع علمی داخلی و خارجی ارائه نموده بسیار مورد توجه قرار گرفته است.

وی در طرح­های پژوهشی نیز مشارکت داشته که مهمترین آن­ها به شرح زیر است:

تغذیه در مدارس (سال ۱۳۴۷)، غنی­ سازی نان­های سنتی (سال ۱۳۴۹)، فرمولاسیون و تولید آزمایشی غذای کودک (سال ۱۳۵۰)، بررسی وضع تغذیه در برخی از استان­ها، بررسی وضعیت جلبک­های دریایی (سال ۱۳۷۴)، طرح ملی و جامع بررسی کیفیت نان و بهبود آن (سال ۱۳۷۸)، بررسی وضعیت تخمیر در نان­ های سنتی تهران، بررسی آلودگی نان به ترکیبات حاصل از سوخت فسیلی (سال ۱۳۷۹)، بررسی میزان آفلاتوکسین­ در آرد و نان مصرفی شهر تهران (تابستان ۱۳۸۲)،

تألیفات و مقاله­ های وی نیز برای دانش­ طلبان و دانشجویان همواره قابل توجه بوده، بیش از ۵۰ کتاب و مقاله به زبان­های فارسی و انگلیسی توسط وی به رشته تحریر درآمده است:

کتاب مبانی کنترل کیفیت در صنایع غذایی / کتاب کنسروسازی / کتاب ایمنی و بهداشت کار در صنایع غذایی / کتاب فرهنگ­ های علوم غذایی و تغذیه / کتاب نان، مسایل تکنیکی، تغذیه­ ای، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی (ویراستاری)

مهندس رسول پایان ۶ مقاله علمی برای درج در مجلات معتبر خارجی و ۸ مقاله پژوهشی هم به زبان انگلیسی در کنگره­ های خارجی ارائه داده است.

Review Overview

User Rating: 4.2 ( 4 votes)

بازدیدها: 15

About Fooda

وبسایت فودا، ﮐﺎﻣﻠﺘﺮﯾﻦ ﻣﺮﺟﻊ ﺩﺍﻧﻠﻮﺩ ﺭﺍﯾﮕﺎﻥ ﮔﺰﺍﺭﺷﮑﺎﺭ ﺁﺯﻣﺎﯾﺸﮕﺎﻩ و تهیه ﮔﺰﺍﺭﺵ ﮐﺎﺭﺁﻣﻮﺯﯼ، پروژه اصول طراحی ، گزارش عملیات صنایع غذایی ، ﻣﻘﺎﻟﻪ، ﺳﻤﯿﻨﺎﺭ، کاربینی ، ﺑﺮﺍﯼ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮﯾﺎﻥ ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻏﺬﺍﯾﯽ foodvar@yahoo.com ﺑﺎ ﺗﺸﮑﺮ ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﺳﺎﯾﺖ

Check Also

روغن زیتون

فرآيند توليد روغن زيتون

روغن با روش هاي مختلف که عمدتا فيزيکي است از زيتون استخراج و باقيمانده اي به جا مي ماند که  تا 8 درصد روغن داشته و توسط حلال که معمولا هگزان است روغن کشي و روغن حاصل، روغن تفاله ناميده مي شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *