اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی
اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی

انجام پروژه های اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی

  • اصول طراحی کارخانه سوسیس و کالباس و همبرگر
  • اصول طراحی کارخانه ماکارونی
  • اصول طراحی کارخانه روغن کنجد
  • اصول طراحی کارخانه لبنیات
  • اصول طراحی کارخانه شیر
  • اصول طراحی کارخانه کره پاستوریزه
  • اصول طراحی کارخانه بیسکوئیت
  • اصول طراحی کارخانه نوشابه گازدار
  • اصول طراحی کارخانه نان و آرد سوخاری
  • اصول طراحی کارخانه شربت ذرت
  • اصول طراحی کارخانه سس کچاپ
  • اصول طراحی کارخانه مربا
  • اصول طراحی کارخانه رب گوجه فرنگی
  • اصول طراحی کارخانه بستنی پروبیوتیک
  • اصول طراحی کارخانه کنسرو ذرت
  • اصول طراحی کارخانه آب پرتغال
  • اصول طراحی کارخانه ماست میوه ای و شیر طعم دار
  • اصول طراحی کارخانه روغن کنجد
  • اصول طراحی کارخانه غلات حجیم شده ( پفک و اسنک)
  • اصول طراحی کارخانه بستنی
  • اصول طراحی کارخانه بسته بندی آب معدنی
  • اصول طراحی کارخانه تخم مرغ پاستوریزه و پودر تخم مرغ
  • اصول طراحی کارخانه تولید کمپوت سیب و گیلاس و هلو
  • اصول طراحی کارخانه چیپس میوه و خشکبار
  • اصول طراحی کارخانه غذاهای نیمه آماده (ناگت مرغ و ماهی)
  • اصول طراحی کارخانه بسته بندی و فرآوری زیتون و روغن زیتون
  • اصول طراحی کارخانه بسته بندی عسل
  • اصول طراحی کارخانه چای و قهوه فوری
  • اصول طراحی کارخانه رشته آش و رشته پلویی
  • اصول طراحی کارخانه مربا آلبالو
  • اصول طراحی کارخانه نمک تصفیه شده
  • اصول طراحی کارخانه پروتئین سویا
  • اصول طراحی کارخانه پنیر
  • اصول طراحی کارخانه تولید کنسانتره میوه
  • اصول طراحی کارخانه فرنچ فرایز (سیب زمینی سرخ شده)
  • اصول طراحی کارخانه تولید و بسته بندی سبزیجات خشک
  • اصول طراحی کارخانه تولید و بسته بندی انواع گوشت ( گوشت قرمز – مرغ – ماهی )
  • اصول طراحی کارخانه تولید و بسته بندی سبزیجات منجمد
  • اصول طراحی کارخانه چیپس سیب زمینی
  • اصول طراحی کارخانه خیارشور
  • اصول طراحی کارخانه آبلیمو و سرکه
  • اصول طراحی کارخانه روغن های گیاهی
  • اصول طراحی کارخانه بسته بندی خشکبار
  • اصول طراحی کارخانه میوه و سبزیجات تازه
  • اصول طراحی کارخانه تولید سالاد فصل
  • اصول طراحی کارخانه عرقیات گیاهی
  • اصول طراحی کارخانه شکلات
  • اصول طراحی کارخانه سویا و شیر سویا
  • اصول طراحی کارخانه قند مایع خرما
  • اصول طراحی کارخانه روغن هسته خرما
  • اصول طراحی کارخانه شیر غنی شده
  • اصول طراحی کارخانه کیک و کلوچه
  • اصول طراحی کارخانه گلوکز مایع
  • اصول طراحی کارخانه شربت ذرت
  • اصول طراحی کارخانه گلوتن
  • اصول طراحی کارخانه ژلاتین
  • اصول طراحی کارخانه پکتین
  • اصول طراحی کارخانه چای سبز
  • اصول طراحی کارخانه دمنوش گیاهی
  • اصول طراحی کارخانه ماالشعیر
  • اصول طراحی کارخانه کنسانتره انار
  • اصول طراحی کارخانه نان های حجیم و صنعتی
  • اصول طراحی کارخانه نشاسته ذرت
  • اصول طراحی کارخانه لواشک
  • اصول طراحی کارخانه کورن فلکس
  • اصول طراحی کارخانه غذای کودک
  • اصول طراحی کارخانه پودر کیک
  • اصول طراحی کارخانه کره گیاهی
  • اصول طراحی کارخانه پودر خون
  • اصول طراحی سردخانه مواد غذایی
  • اصول طراحی کارخانه انجاد سریع IQF
  • اصول طراحی کارخانه ژل و پودر آلوورا
  • اصول طراحی کارخانه آبمیوه پالپ دار
  • اصول طراحی کارخانه کنسرو قارچ
  • اصول طراحی کارخانه کنسرو نخود فرنگی و ذرت
  • اصول طراحی کارخانه یخ
  • اصول طراحی کارخانه نودل
  • کاربینی صنایع غذایی
  • تهیه پاورپوینت های صنایع غذایی
  • تهیه نمودار فرآیندهای تولید و جریان مواد و نمودار PFD
  • طراحی پلان کارخانه جات صنایع غذایی
  • و …

سفارش طرحهای دانشجویی

  تهیه و تنظیم پروژه های درسی اصول طراحی کارخانه های صنایع غذایی با سرفصل در خواستی شما در اسرع وقت و با بالاترین کیفیت

برای سفارش و اطلاع از چگونگی دریافت با شماره ی زیر تماس حاصل نمایید:

  مهندس سلطانی (09333897229)

Review Overview

User Rating: 3.01 ( 10 votes)

Views: 82

About Fooda

وبسایت فودا، ﮐﺎﻣﻠﺘﺮﯾﻦ ﻣﺮﺟﻊ ﺩﺍﻧﻠﻮﺩ ﺭﺍﯾﮕﺎﻥ ﮔﺰﺍﺭﺷﮑﺎﺭ ﺁﺯﻣﺎﯾﺸﮕﺎﻩ و تهیه ﮔﺰﺍﺭﺵ ﮐﺎﺭﺁﻣﻮﺯﯼ، پروژه اصول طراحی ، گزارش عملیات صنایع غذایی ، ﻣﻘﺎﻟﻪ، ﺳﻤﯿﻨﺎﺭ، کاربینی ، ﺑﺮﺍﯼ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮﯾﺎﻥ ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻏﺬﺍﯾﯽ foodvar@yahoo.com ﺑﺎ ﺗﺸﮑﺮ ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﺳﺎﯾﺖ

2 comments

  1. فائزه عباسی

    با سلام و احترام
    بنده از دانشجویان صنایع غذایی هستم و پاورپویتی و یا پروژه ایف در خصوص اصول طراحی کارخانجات سویا شیر میخواهم.لذا در سایت شما تیتر این عنوان رو مشاهده کردم. چگونه می توانم به این مطلب دسترسی پیدا کنم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *