کلدال
کلدال

گزارشکار اندازه گیری پروتئین خام بروش کجلدال

دانلود گزارشکار اندازه گیری پروتئین خام بروش کجلدال

برای دانلود روی لینک زیر کلیک کنید

اندازه گیری پروتئین خام بروش کجلدال
اندازه گیری پروتئین خام بروش کجلدال

Review Overview

User Rating: Be the first one !

بازدیدها: 1452

About Fooda

وبسایت فودا، ﮐﺎﻣﻠﺘﺮﯾﻦ ﻣﺮﺟﻊ ﺩﺍﻧﻠﻮﺩ ﺭﺍﯾﮕﺎﻥ ﮔﺰﺍﺭﺷﮑﺎﺭ ﺁﺯﻣﺎﯾﺸﮕﺎﻩ و تهیه ﮔﺰﺍﺭﺵ ﮐﺎﺭﺁﻣﻮﺯﯼ، پروژه اصول طراحی ، گزارش عملیات صنایع غذایی ، ﻣﻘﺎﻟﻪ، ﺳﻤﯿﻨﺎﺭ، کاربینی ، ﺑﺮﺍﯼ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮﯾﺎﻥ ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻏﺬﺍﯾﯽ foodvar@yahoo.com ﺑﺎ ﺗﺸﮑﺮ ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﺳﺎﯾﺖ

Check Also

گزارشکار آلکالیمتری

دانلود گزارشکار آلکالیمتری برای دانلود روی لینک زیر کلیک کنید بازدیدها: 3428

One comment

  1. ممنون از سایت خوبتون .یک سوال دارم لطف میکنید اگر راهنمایی بفرمایید در مرحله هضم به دلیل بالا بودن میزام مواد پودری محلول کم کم غلیظ شده و مانند قیر میشود و به اصطلاح خشک میجوشد و بعد از ۲ ساعت هم هیچ تغییر رنگی مشاهد نمی کنم..و مواد داخل بالن حالت کلوخه ای میشوند و از آزمایش نتیجه نمیگیرم ؟و در ضمن دماهای حرارت دادن در هر مرحله چقدر است؟…اشتباه بنده در چیست؟ممنون میشم راهنمایی کنید؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *