اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی
اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی

منابع دریافت مقالات لاتین

چهل منبع مهم دریافت مقالات انگلیسی:

 

۱٫ ieeexplore.ieee.org

۲٫ acm.org

۳٫ link.springer.com

۴٫ wiley.com

۵٫ sciencedirect.com

۶٫ acs.org

۷٫ aiaa.org

۸٫ aip.org

۹٫ ajpe.org

۱۰٫ aps.org

۱۱٫ ascelibrary.org

۱۲٫ asm.org

۱۳٫ asme.org

۱۴٫ bioone.org

۱۵٫ birpublications.org

۱۶٫ bmj.com

۱۸٫ emeraldinsight.com

۱۹٫ geoscienceworld.org

۲۰٫ icevirtuallibrary.com

۲۱٫ informahealthcare.com

۲۲٫ informs.org

۲۳٫ ingentaconnect.com

۲۴٫ iop.org

۲۵٫ jamanetwork.com

۲۶٫ joponline.org

۲۷٫ jstor.org

۲۸٫ mitpressjournals.org

۲۹٫ nature.com

۳۰٫ nrcresearchpress.com

۳۱٫ oxfordjournals.org

۳۲٫ royalsocietypublishing.org

۳۳٫ rsc.org

۳۴٫ rubberchemtechnol.org

۳۵٫ sagepub.com

۳۶٫ scientific.net

۳۷٫ spiedigitallibrary.org

۳۸٫ springermaterials.com

۳۹٫ tandfonline.com

۴۰٫ theiet.org

 

Review Overview

User Rating: Be the first one !

بازدیدها: 3

About Fooda

وبسایت فودا، ﮐﺎﻣﻠﺘﺮﯾﻦ ﻣﺮﺟﻊ ﺩﺍﻧﻠﻮﺩ ﺭﺍﯾﮕﺎﻥ ﮔﺰﺍﺭﺷﮑﺎﺭ ﺁﺯﻣﺎﯾﺸﮕﺎﻩ و تهیه ﮔﺰﺍﺭﺵ ﮐﺎﺭﺁﻣﻮﺯﯼ، پروژه اصول طراحی ، گزارش عملیات صنایع غذایی ، ﻣﻘﺎﻟﻪ، ﺳﻤﯿﻨﺎﺭ، کاربینی ، ﺑﺮﺍﯼ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮﯾﺎﻥ ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻏﺬﺍﯾﯽ foodvar@yahoo.com ﺑﺎ ﺗﺸﮑﺮ ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﺳﺎﯾﺖ

Check Also

روغن زیتون

فرآيند توليد روغن زيتون

روغن با روش هاي مختلف که عمدتا فيزيکي است از زيتون استخراج و باقيمانده اي به جا مي ماند که  تا 8 درصد روغن داشته و توسط حلال که معمولا هگزان است روغن کشي و روغن حاصل، روغن تفاله ناميده مي شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *