شیر پاستوریزه – ویژگیها | ۹۳ |
روغنها و چربيهاي خوراكي – كره- ویژگیها و نمونه برداری و آزمون | ۱۶۲ |
شير و فرآورده هاي آن – شیر خام – ویژگیها و روشهای آزمون | ۱۶۴ |
شیر و فرآورده های آن- خامه پاستوریزه – ویژگیها و روشهای آزمون | ۱۹۱ |
شیر و فرآورده های آن – روشهای نمونه برداری | ۳۲۶ |
شیر – اندازه گیری چربی (روش ژربر) | ۳۶۶ |
شیرو فرآورده هاي آن – اندازه گیری چربی شير (روش ژربر) | ۳۸۴ |
شیر و فرآورده هاي آن – انتخاب و تعداد نمونه شیر | ۴۱۹ |
شیر و فرآورده های آن – روش نگهداری در سردخانه | ۵۰۶ |
شیر و فرآورده های آن- تعیین ماده خشك شیر | ۶۳۷ |
شیر و فرآورده هاي آن – تعیین وزن مخصوص (روش لاكتودانسی متر) شير | ۶۳۸ |
شیر و فرآورده هاي آن – تعیین مقدار ازت تام (روش كیجدال) شير | ۶۳۹ |
شیر و فرآورده هاي آن – آزمون فسفاتاز (كنترل آنزیمی پاستوریزاسیون شیر) | ۶۶۴ |
روغنها و چربیهای خوراکی- كره – تعیین مقدار آب | ۶۹۳ |
روغنها و چربیهای خوراکی- كره – تعیین مقدار نمك (كلرور سدیم) كره | ۶۹۴ |
شیر و فرآورده های آن- ماست پاستوریزه – ویژگیها و روشهای آزمون | ۶۹۵ |
شیر و فرآورده های آن- پنیر و پنیر ذوب شده – تعیین مقدار چربی (روش مرجع) | ۷۶۰ |
بسته بندی – بشكه شیر | ۸۴۲ |
شیر و فرآورده های آن- كشك – ویژگیها | ۱۱۸۸ |
شیر و فرآورده های آن- خامه شیر – تعیین نسبت درصد وزنی چربی | ۱۱۸۹ |
شیر و فرآورده های آن- بستنی – تعیین ماده خشك | ۱۱۹۰ |
شیر و فرآورده های آن- – روش جستجوی پنی سیلین با استفاده از دیسكهای كاغذی | ۱۱۹۳ |
روغنها و چربیهای خوراکی- كره – تعیین مقدار چربی روغن كره | ۱۲۵۵ |
روغنها و چربیهای خوراکی- كره – تعیین مقدار آب روغن كره به روش كارل فیشر | ۱۲۵۶ |
روغنها و چربیهای خوراکی- كره – تعیین اندلیس اسید چربی كره (روش مرجع) | ۱۲۵۷ |
شیر و فرآورده های آن – تعیین فعالیت آنزیم فسفاتاز | ۱۲۵۸ |
شیر – تعیین مقدار كلسیم | ۱۲۵۹ |
شیر – تعیین مقدار فسفربه روش جذب ملکولی | ۱۲۶۰ |
شیر و فرآورده های آن- پنیرهای پاستوریزه پایدار – تعیین فعالیت آنزیم فسفاتاز | ۱۳۶۷ |
شیر خشك و پودر لاكتوسرم – میکروبیولوژی شمارش كلی میكروبها | ۱۳۶۸ |
شیر و فرآورده های آن- شیر خشك – تعیین مقدار آب | ۱۴۵۰ |
شير و فرآورده هاي آن – شیر خشك – تعیین مقدار اسید لاكتیك و لاكتاتها | ۱۴۵۱ |
شیر و فرآورده های آن- شیر طعم دار- ویژگیها و روشهای آزمون | ۱۵۲۷ |
شیر و فرآورده های آن- شیر فراد ما تجاری(UHT)ویژگیها و روشهای آزمون | ۱۵۲۸ |
شیرو فرآورده های آن – شناسایی چربی نباتی در چربی شیر – روش آزمون | ۱۵۲۹ |
شیر و فرآورده های آن- شیرهای كنسانتره بدون قند و شیرهای كنسانتره شیرین – روش تعیین مقدار ماده خشك | ۱۵۳۰ |
شیر و فرآورده های آن- شیر خشك – روش تعیین مقدار چربی (روش مرجع) | ۱۵۳۱ |
شیر و فرآورده های آن- شیرهای كنسانتره و شیرهای كنسانتره شیرین – روش تعیین مقدار چربی | ۱۵۳۲ |
شیرهای كنسانتره شیرین به طریقه پولاریمتری – تعیین مقدار ساكارز | ۱۶۲۹ |
صنایع شیر – آزمون لوله برای ارزشیابی پاك كننده ها و مواد ضدعفونی كننده مورد استفاده | ۱۶۳۰ |
شیر و فرآورده های آن- کروماتوگرافی استرولهای چربی- روش آزمون مرجع | ۱۶۳۱ |
شیر و فرآورده هاي آن – پاستوریزاسیون شير- آیین كار | ۱۶۷۸ |
شیر و فرآورده های آن- پنیر و پنیر فرآیند شده – تعیین ماده خشك کل- روش آزمون | ۱۷۵۳ |
شیر و فرآورده های آن – پنیرهای ذوب شده – تعیین مقدار خاكستر | ۱۷۵۵ |
شیر و فرآورده های آن – تعاریف و واژه ها | ۱۷۵۶ |
خوراك دام و طیور – كشك مصرفی – ویژگیها | ۱۷۵۹ |
شیر و فرآورده های آن- پنیر و پنیر فرآیند شده – تعیین مقدار فسفرکل بروش اسپکتروسکوپی | ۱۸۰۸ |
شیر و فرآورده های آن- پنیر – تعیین مقدار كلرور (روش مرجع) | ۱۸۰۹ |
شیر و فرآورده های آن- پنیرهای ذوب شده – تعیین مقدار پروتیین | ۱۸۱۱ |
شير و فرآورده هاي آن – شیر خشك – ویژگیها | ۲۰۱۲ |
شیر و فرآورده های آن- پنیرهای ذوب شده – محاسبه مقدار امولیسینهای سیتراته | ۲۰۲۶ |
شیر و فرآورده های آن- پنیر و پنیر ذوب شده – تعیین اسید سیتریك محتوی | ۲۰۷۸ |
شیر و فرآورده های آن- پنیر سرم (روش مرجع) – تعیین مقدار چربی | ۲۰۷۹ |
شیر و فرآورده های آن- پنیر سرم “روش مرجع” – تعیین مقدار ماده خشك | ۲۰۸۰ |
شیر و فرآورده های آن- پنیر ذوب شده (روش مرجع) – محاسبه مقدار امولسینیه كننده فسفاته | ۲۰۸۱ |
شیر و فرآورده های آن- پنیر و پنیرهای ذوب شده – تعیین مقدار لاكتوز | ۲۰۸۸ |
شير و فرآورده هاي آن – شیر خشک- تعیین مقدار اسیدیته(روش مرجع) | ۲۰۸۹-۱ |
شیر و فرآورده های آن- تعیین مقدار اسیدیته شیر خشک(روش معمولی)-روش آزمون | ۲۰۸۹-۲ |
شیر و فرآورده هاي آن – روش تعیین ضریب حلالیت | ۲۰۹۰ |
شیر و فرآورده های آن – تعیین مقدار مس محتوی | ۲۱۹۶ |
آنزیم – رنت های گاوی – اندازه گیری فعالیت كل لخته كنندگی شیر | ۲۲۰۰-۸ |
شير و فرآورده هاي آن – شیر خشك ویژه تغذیه شیرخوار از آغاز تولد تا ۶ ماهگی ویژگیها وروشهای آزمون | ۲۲۰۲-۱ |
شير و فرآورده هاي آن – شیر خشك ویژه تغذیه شیرخوار از ۶ ماهگی به بعد- ویژگیها و روشهای آزمون | ۲۲۰۲-۲ |
كاغذ پارشمینه- برای بسته بندی فرآورده های لبنی- ویژگیها و روشهای آزمون | ۲۲۴۴ |
شیر و فرآورده هاي آن – تعیین مقدار آهن | ۲۲۸۳ |
شير و فرآورده هاي آن – شیر خشك – روش تعیین ذرات سوخته | ۲۲۸۴ |
غذای کمکی شیرخواران و نوزادان | ۲۲۸۵ |
میكروبیولوژی – شناسایی و جستجوی كلستریدیوم بوتولینوم در مواد غذایی – روش آزمون | ۲۳۲۳ |
شیر و فرآورده های آن- پنیر – ویژگیها عمومی | ۲۳۴۴ |
شیر و فرآورده های آن- پنیر رسیده در آب نمک- ویژگیها و روشهای آزمون | ۲۳۴۴-۱ |
غذای كودك – روشهای آزمون | ۲۳۴۵ |
شير و فرآورده هاي آن – شیر خشك مخصوص تغذیه اطفال – روشهای آزمون | ۲۳۴۶ |
شیر و فرآورده های آن- میکروبیولوژی- ویژگیها | ۲۴۰۶ |
شیر و فرآورده های آن- میکروبیولوژی- ویژگیها | ۲۴۰۶ |
شیر و فرآورده های آن- بستنی- ویژگیها و روشهای آزمون | ۲۴۵۰ |
شیر و فرآورده هاي آن – روش اندازه گیری كمی پنی سیلین G | ۲۴۵۱ |
شیر و فرآورده های آن- كشك مایع – ویژگیها | ۲۴۵۲ |
شير و فرآورده هاي آن – شیر خشك مخصوص تغذیه اطفال – روش اندازه گیری ویتامین ث | ۲۸۵۰ |
شير و فرآورده هاي آن – شیر خشك صنعتی – روش تعیین میزان قلیاییت خاكستر | ۲۸۵۱ |
شیر و فرآورده های آن – روش تعیین اسیدیته كل و PH با تراكم یونهای H | ۲۸۵۲ |
شير و فرآورده هاي آن – شیر خشك اطفال – روش اندازه گیری ویتامین ب ۱ | ۲۸۵۳ |
شیر خشك اطفال – روش اندازه گیری ویتامین ب ۲ | ۲۸۵۴ |
یخ مصرف خوراكی – آیین كار شرایط بهداشتی تولید و جابجایی | ۳۴۰۲ |
صنایع شیر – عملیات كلی ضد عفونی و شستشو فرآورده های لبنی در خط تهیه – آیین كار | ۳۴۲۵ |
صنایع شیر – چگونگی روش استفاده از مواد پاك كننده و ضد عفونی كننده – آیین كار | ۳۴۲۶ |
صنایع شیر – نحوه شستشو و ضد عفونی كارخانجات و تجهیزات مورد استفاده – تعاریف و اصطلاحات | ۳۴۲۷ |
صنایع شیر – شویندگی و شوینده ها | ۳۴۲۸ |
صنایع شیر – ضد عفونی كردن واحدهای صنعتی شیر – آیین كار | ۳۴۲۹ |
شیر و فرآورده هاي آن – روش شمارش میكروارگانیسم های سرماگرا در ۶/۵ درجه سلسیوس | ۳۴۵۱ |
صنایع شیر – شستشو و ضد عفونی تجهیزات و دستگاههای تهیه بستنی – آیین كار | ۳۵۳۶ |
صنایع شیر – شستشو و ضد عفونی وسایل و تجهیزات مربوط به تهیه و حمل و نقل شیرهای تغلیظ | ۳۵۳۷ |
صنایع شیر – شستشو و ضد عفونی دستگاههای تهیه ماست و بسته بندی آن | ۳۵۳۸ |
صنایع شیر – شستشو و ضد عفونی دستگاههای تهیه و بسته بندی كره | ۳۵۳۹ |
صنایع شیر – شستشو و ضد عفونی دستگاههای پنیر سازی و پنیر به عمل آمده و بسته بندی آن | ۳۵۴۰ |
شیر – تعیین نقطه انجماد (روش ترمیتور كریوسكوپ) | ۳۵۴۳ |
شیر – نگهداری و حفاظت شیر پس از دوشش و انتقال آن به مراكز جمع آوری و كارخانجات | ۳۵۴۹ |
شیر دوشی – آیین كار | ۳۵۵۰ |
شير و فرآورده هاي آن – كشك – آیین كار تولید | ۳۶۵۶ |
شیر و فرآورده های آن- پنیر و فرآورده های فرآیند شده – اندازه گیری مقدار كلرور به روش پتانسیومتری | ۳۶۹۲ |
شیر – اندازه گیری مقدار پروتیین به روش پیوند با آمیدوپلاك | ۳۷۶۸ |
فرآورده های یخی خوراكی – ویژگیها و روشهای آزمون شیمیایی | ۳۹۶۴ |
شیر و فرآورده های آن- ماست طعم دار پاستوریزه – ویژگیها و روشهای آزمون | ۴۰۴۶ |
شیر – روش اندازه گیری كفایت همگن كردن | ۴۰۴۹ |
شیر و فرآورده های آن- بستنی – آیین كار بهداشتی ساخت، بسته بندی، نگهداری، توزیع و فروش:۱۳۷۶٫۷:۱:۰ | ۴۰۷۶ |
شیر و فرآورده های آن – ميكروبيولوژي- جستجو و شناسایی سالمونلا | ۴۴۱۳ |
كازیین و كازیینات – اندازه گیری پرویین محتوی – (روش مرجع) | ۴۴۴۵ |
كازیین و كازیینات – اندازه گیری چربی بطریق وزن سنجی (روش مرجع) | ۴۴۴۶ |
شیر و فرآورده های آن – روش اندازه گیری عدد پراكسید چربی بدون آب (روش مرجع) | ۴۴۴۷ |
كازیین و كازیینات – ویژگیها | ۴۴۴۸ |
كازیین و كازیینات – اندازه گیری لاكتوز به روش نورسنجی | ۴۴۴۹ |
كازیین – اندازه گیری اسیدیته آزاد (روش مرجع) | ۴۴۵۰ |
كازیین و كازیینات – اندازه گیری رطوبت (روش مرجع) | ۴۴۵۱ |
كازیین – اندازه گیری خاكستر ثابت شده (روش مرجع) | ۴۴۵۲ |
كازیین رنت و كازیینات – اندازه گیری خاكستر (روش مرجع) | ۴۴۵۳ |
كازیین و كازیینات – اندازه گیری ذرات سوخته | ۴۴۵۴ |
صنایع شیر و فرآورده های آن – مخازن حمل – ویژگیها | ۴۴۸۳ |
بسته بندی – شیر و فرآورده های شیری آبگونه، گنجایه های مقوایی یكبار مصرف – ویژگیها و روشهای آزمون | ۴۴۹۴ |
شیر و فرآورده های آن – ميكروبيولوژي- شمارش باكتریهای مقاوم به حرارت | ۴۵۱۸ |
شیر و فرآورده های آن – ميكروبيولوژي- شمارش هاگ باكتریهای هوازی | ۴۵۱۹ |
شیر و فرآورده های آن – ميكروبيولوژي- روش جستجو و شناسایی لیستر یا منو سایتوجنز | ۴۵۲۴ |
شیر خشك – اندازه گیری مقدار سدیم به روش بیناب سنجی نشری شعله ای | ۴۵۴۰ |
صنایع شیر و سایر فرآورده های مایع آن – ویژگیهای تجهیزات پاستوریزه كننده | ۴۶۲۸ |
صنایع شیر و فرآورده های آن – آیین كار بهداشتی كارخانجات | ۴۶۲۹ |
شير و فراورده هاي آن- پنیر موزارلا (پنیر پیتزا) – ویژگیها و روشهای آزمون | ۴۶۵۸ |
شیر و فرآورده های آن-پنیر پروسس- ویژگیها | ۴۶۵۹ |
شير و فرآورده هاي آن – پنیر | ۴۶۶۰ |
كازیین و كازیینات ها – اندازه گیری PH – روش مرجع | ۴۶۸۹ |
شير و فرآورده هاي آن – شیر خشك – روش اندازه گیری قابلیت پراكندگی و خیس شدن فوری در آب | ۴۶۹۰ |
ارزیابی حسی شیر و فرآورده های آن با روش نمره دهی | ۴۶۹۱ |
ارزیابی حسی كره با روش نمره دهی | ۴۶۹۲ |
ارزیابی حسی شیر خشك با روش نمره دهی | ۴۶۹۳ |
نان بستنی – ویژگیها و روشهای آزمون | ۴۷۶۱ |
شیر و فرآورده های آن – شمارش میكروارگانیزمهای لیپولیتیك به روش ویكتوریا بلو | ۴۷۷۹ |
شیر – آزمون اندازه گیری میزان مواد خارجی نامحلول (روش مرجع) | ۴۸۱۵ |
شیر – آزمون اندازه گیری میزان مواد خارجی نامحلول (روش سریع) | ۴۸۱۶ |
شيرو فراورده هاي آن- میکروبیولوژی – شمارش یاخته های پیکری به روش میكروسكوپی | ۴۹۲۳ |
شیر، شیر خشك – روش جستجو و اندازه گیری افلاتوكسین M1 | ۴۹۲۵ |
شيرو فرآورده هاي آن- ارزیابی حسی شیر مایع – روش آزمون | ۴۹۳۶ |
شيرو فرآورده هاي آن-ارزیابی حسی بستنی – روش آزمون | ۴۹۳۷ |
شيرو فرآورده هاي آن-ارزیابی حسی پنیر – روش آزمون | ۴۹۳۸ |
شيرو فرآورده هاي آن-خامه شیر – روش ارزیابی حسی | ۴۹۳۹ |
شيرو فرآورده هاي آن-ارزیابی حسی فرآورده های تخمیر شده شیر – روش آزمون | ۴۹۴۰ |
شيرو فرآورده هاي آن-شیرخشك و فرآورده های خشك-شیر – روش اندازه گیری وزن مخصوص انباشته (فله) | ۴۹۴۱ |
شیر خشك صنعتی – روش ارزیابی عدد حرارتی – طبقه بندی حرارتی | ۵۰۱۰ |
شیرخشك و فرآورده های خشك شیر – اندازه گیری اندیس نامحلولی | ۵۰۱۱ |
شیر و فرآورده های آن – اندازه گیری نیترات و نیترین به روش احیاء با كادمیوم و طیف سنجی | ۵۰۱۲ |
میکروبیولوژی – شمارش یاخته های پیكری در شیر به روش میكروسكوپی | ۵۰۲۸ |
پاك كننده اسیدی مورد مصرف در صنایع لبنی | ۵۲۱۳ |
پاك كننده اسیدی مورد مصرف در صنایع لبنی | ۵۲۱۳ |
پاك كننده قلیایی مورد مصرف در صنایع لبنی | ۵۲۱۴ |
شيرو فرآورده هاي آن-ماست، آزمون اندازه گیری اسیدیته كل قابل عیارسنجی سروش پتانسیومتری | ۵۲۲۲ |
شیر و فرآورده های آن-ميكروبيولوژي- شمارش مستقیم میكروسكوپي | ۵۲۳۲ |
شیر و فرآورده های آن-ميكروبيولوژي- شمارش اشریشیاكلی – روش بیشترین تعداد احتمالی ( MPN ) | ۵۲۳۴ |
شیر و فرآورده های آن – ميكروبيولوژي-شمارش اشریشیا كلی – روش شمارش پرگنه با استفاده از صافی غشایی در دمای ۴۴ درجه سلسیوس | ۵۲۳۵ |
شیر و فرآورده های آن -ميكروبيولوژي- شمارش میكروارگانیزمهای پروتئولتیك | ۵۲۶۴ |
شیر و فرآورده های آن-ميكروبيولوژي- روش شمارش كلی پرگنه های میكرواركانیسم ها در ۳۰درجه سلسيوس | ۵۴۸۴ |
شیر و فرآورده های آن – راهنمای عمومی بازرسی و نمونه برداری جهت تعیین شرایط بهداشتی واحدهای تولیدی | ۵۴۸۵ |
شیر و فرآورده های آن -ميكروبيولوژي- شمارش كلی فرمها قسمت اول – روش شمارش پرگنه در ۳۰ درجه سلسیوس (بدون تقویت سازی) | ۵۴۸۶-۱ |
شير و فرآورده هاي آن- پنیر موزا رلا – ویژگیهای میكروبیولوژی | ۵۵۵۲ |
اماكن شیردوشی – آیین كار بهداشتی | ۵۵۶۱ |
اماكن ماست زنی – آیین كار بهداشتی | ۵۵۶۲ |
مارگارین (كره نباتی )ویژگیهای میكروبی | ۵۶۳۷ |
شير و فرآورده هاي آن- خامه و بستنی – روش احیاء آبی متیلن (آزمایش ردكتاز) | ۵۶۶۰ |
شیر و فرآورده های آن – روش اندازه گیری نیتروژن كازیین (روش مرجع) | ۵۷۲۱ |
شير و فرآورده هاي آن- پنیر سفید ایرانی – آیین كار تولید | ۵۷۷۲ |
شیرخشك – مخلوط یخی خشك (پودر خشك فرآورده های یخی ) وپنیرهای فرآیند شده – تعیین مقدار لاكتوزقسمت دوم – تعیین گالاكتوز مشتق شده از لاكتوز بروش آنزیمی – روش آزمون | ۵۸۰۷ |
شیر خشك بدون چربی اندازه گیری ویتامین A به روش رنگ سنجی – روش آزمون | ۵۸۱۷ |
شیر و فرآورده های آن – اندازه گیری مانده آفت كشها(تركیبات آلی كلره) بخش یكم: ملاحظات كلی و روشهای استخراج – روش آزمون | ۵۸۱۸ |
شیر و شیر خشك – اندازه گیری ید به روش كروماتوگرافی مایع با كارایی بالا روش آزمون | ۵۸۱۹ |
شیر و فرآورده های آن – مایه پنیر میكروبی (قارچی) ویژگیها و روشهای آزمون | ۵۸۶۵ |
شیر و فرآورده های آن – پودر پنیر – ویژگیها | ۵۸۷۷ |
شیر و فرآورده های آن – پنیر خامه ای – ویژگیها و روشهای آزمون | ۵۸۸۱ |
شیر – ميكروبيولوژي شمارش یاخته های پیكری – روش الكترونیكی | ۵۹۶۸ |
شیر خام – ميكروبيولوژي- روش جستجوی استرپتوكوكوس آگالاكتیه | ۶۱۱۱ |
شیر پاستوریزه – آیین كار راهنما جهت استقرار سیستم تجدید و تحلیل خطر نقاط کنترل بحرانی(HACCP ) | ۶۱۱۴ |
شیر و فرآورده های آن- كشك مایع صنعتی – ویژگیها | ۶۱۲۷ |
شیر و فرآورده های آن – اندازه گیری لاكتوز به روش معمولی | ۶۱۵۷ |
شیر و فرآورده های آن – اندازه گیری لاكتوز به روش مرجع | ۶۱۵۸ |
شير و فرآورده های لبنی – آیین كار حمل ونقل و توزیع | ۶۲۰۲ |
شير و فرآورده هاي آن – پنير تازه – ويژگيها و روشهاي آزمون | ۶۶۲۹ |
شير و فرآورده هاي آن – استفاده از آغازگر در توليد پنير – آيين كار | ۶۷۵۹ |
شير و فرآورده های آن- پساب كره و پودر پساب كره – آب پنير و پودر آب پنير ـ تعيين فعاليت فسفاتاز قليايي ـ بروش معمولي- روش آزمون | ۶۸۱۲ |
شير و فرآورده هاي آن – اندازه گيري مقدار نيتروژن كازئين در شير مايع(روش معمول)- روش آزمون | ۶۸۵۰ |
شير و فرآورده هاي آن – شيرتغليظ شده شيرين – ويژگيها و روشهاي آزمون | ۶۹۴۴ |
شير و فرآورده هاي آن – شير تبخير شده – ويژگيها و روشهاي آزمون | ۶۹۴۵ |
شیر و فرآورده هاي آن ـ پودر آب پنير- ويژگيها و روشهاي آزمون | ۶۹۵۹ |
شير و فرآورده هاي آن – نمونه گيري بازرسي به روش وصفي ها | ۷۰۳۹ |
شير و فرآورده هاي آن – نمونه گيري بازرسي به روش متغييرها | ۷۰۴۰ |
شير و فرآورده هاي آن – تعيين فعاليت آنزيم – فسفاتاز قليايي با استفاده از روش فلورومتريك – قسمت اول: شير و فرآورده هاي مايع شير – روش آزمون | ۷۰۴۱-۱ |
موتورهاي درونسوز رفت و برگشتي – محفظه كلاج – ابعاد اسمي و رواداريها | ۷۳۲۲ |
شير و فرآورده هاي آن-تعيين مقدار ناتامايسين در پنير و لايه خارجي آن به روش بيناب سنجي(اسپكتروفتومتري)جذب مولكولي و كروماتوگرافي مايع با فشار-روش آزمون | ۷۳۶۵ |
پودر خامه-ويژگيها و روشهاي آزمون | ۷۶۸۶ |
شير و فرآورده هاي آن-ماست-شمارش ميكروارگانيسم هاي پايه توليد كننده(لاكتوباسيلوس دلبروكي زير گونه بولگاريكوس و استرپتوكوكوس ترموفيلوس) | ۷۷۱۳ |
شير و فرآورده هاي آن-ماست-شمارش ميكروارگانيسم هاي پايه توليد كننده ماست-روش شمارش كلني در ۳۷ درجه سلسيوس | ۷۷۱۴ |
شير و فرآورده هاي آن-فرآورده هاي پروتئيني خشك شده شير-اندازه گيري شاخص حلاليت ازت | ۷۷۲۳ |
شير بدون چربي-آب پنير و دوغ كره اندازه گيري چربي به روش گراويمتري(روش مرجع) | ۷۹۳۸ |
شير غليظ قوطي شده-تعيين ميزان قلع به روش طيف سنجي جذب اتمي كوره گرافيتي | ۷۹۴۹ |
Review Overview
Views: 2117
سلام وقتتون بخیر
امکان دانلود ندارن این استاندارد ها؟
من استاندارد های مربوط به شیر خشک را لازم دارم
سلام
استاندارها رو میتوانید از وبسایت استاندارد دانلود کنید